Fernando Alonso confirma que correrà el pròxim Dakar amb Marc Coma de copilot

El dues vegades campió del món de Fórmula 1 i campió del món de resistència competirà amb l'equip Toyota Gazoo Racing i tindrà com a copilot el cinc vegades guanyador de la prova en motos Marc Coma
Imma Pedemonte Actualitzat

El pilot asturià Fernando Alonso ha confirmat aquest dijous, al Centre de Convencions de Port Aventura, a Salou, que participarà en la pròxima edició del Ral·li Dakar, que es disputarà a l'Aràbia Saudita per primera vegada.  El dues vegades campió del món de Fórmula 1 i campió del món de resistència competirà amb l'equip Toyota Gazoo Racing i tindrà com a copilot el cinc vegades guanyador de la prova en motos Marc Coma.

Fernando Alonso ha dit que se li obre una oportunitat única, amb aquesta "gran marca" i en una prova icònica. Ha assegurat que ha començat des de zero, en un terreny que no domina, i que està segur de poder aprendre, com a pilot i com a persona. Alonso creu que tenen opcions de fer un bon paper i que Marc Coma és el millor copilot que podria tenir, per l'experiència que té. Coma ha afegit que aquesta oportunitat li ha despertat les ganes de tornar i que l'entusiasma poder ensenyar tot el que sap del desert a un pilot de la talla de Fernando Alonso.

També hi participarà amb l'equip Toyota oficial Àlex Haro, excopilot de Nani Roma i que ara serà copilot de De Villiers. Els altres pilots de l'equip oficial Toyota seran Nasser al-Attiyah i Ten Brinke.

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut