El porter català Daniel López durant el partit entre Espanya i Alemanya (@RFEN_directo)

Espanya apallissa Alemanya i passa a quarts de final de l'Europeu (6-12)

El català de l'Atlètic-Barceloneta Álvaro Granados ha estat el jugador més destacat amb cinc dianes i ha liderat la classificació de la selecció espanyola, que s'enfrontarà a Sèrbia

Espanya ha superat amb molta superioritat Alemanya per 6 a 12 i s'ha classificat per als quarts de final de l'Europeu masculí de waterpolo que es disputa a Budapest. Un partit on han brillat dos jugadors del Club Atlètic-Barceloneta: el català Álvaro Granados (5 gols) i el navarrès Alberto Munarriz (3 gols).

Un partit que ha començat amb un ritme d'anotació molt baix, ja que al primer quart les dues seleccions només han aconseguit fer un gol. Ha estat al segon quart quan la selecció espanyola ha demostrat la seva superioritat amb un Álvaro Granados en estat de gràcia. El català ha anotat quatre dels sis gols del conjunt espanyol durant aquest període (3-6). El jugador de l'Atlètic-Barceloneta ha estat clau per situar el 4 a 7 amb què s'ha arribat al descans i que deixava el partit ben encarrilat abans de disputar la segona part.

Els de David Martín han complert i han sentenciat el partit al tercer quart, que han guanyat per 0 a 3, i han afrontat amb un marcador de 4 a 10 l'últim quart. Els alemanys han intentat plantar cara anotant dos gols a l'inici del quart, però han estat contrarestats amb dues grans accions d'Alberto Munarriz i Felipe Perrone, que han situat el 6 a 12 definitiu al marcador.

Espanya s'enfrontarà als quarts de final amb Sèrbia aquest dimecres 22 de gener a les 17.30.