El Girona empata contra l'Athletic Club en un duel trepidant i perd el liderat (1-1)

Tsygankov havia avançat el Girona en el 55 i Iñaki Williams ha empatat en el minut 67; els gironins són ara colíders de la Lliga amb el Reial Madrid
Redacció Esport3 Actualitzat

El girona ha empatat a un contra l'Athletic de Bilbao a Montilivi en un partit trepidant. Tsygankov ha avançat els gironins i Iñaki Williams ha fet el gol de l'empat dels bascos.

El conjunt català perd el liderat de la Lliga amb aquest punt. El Reial Madrid és el nou líder amb els mateixos 35 punts del Girona.

• Gol anul·lat al Girona en el 28 per fora de joc de Savio en l'inici de la jugada.
  • Final de la primera part amb el resultat inicial, empat a 0.
  • 1-0. Minut 55, centrada al segon pal i rematada de Tsygankov per fer pujar l'1 a 0. La centrada des de la banda esquerra de Savio.
  • 1-1 Minut 67. Ràpida contra de l'Athletic Club que acaba definint Iñaki Williams.
  • Yangel Herrera remata per damunt del travesser en el minut 70. El Girona busca el segon.
  • Gran rosca d'Iñaki Williams que treu Paulo Gazzaniga a córner en el minut 80.
  • En el 84, centrada de Couto i Yangel Herrera gira massa el cap i remata fora, desaprofitant una gran ocasió.
  • Minut 86, gran jugada de Savi que decideix passar a Pablo Torre quan tenia opcions de rematada, però s'ha quedat sense angle.
  • 6 minuts d'afegit.
  • Final del partit, Girona i Athletic empaten a 1 gol i els catalans comparteixen el liderat amb el Madrid.

Dovbyk, KO

El Girona ha tingut gran novetat de Christian Stuani, que ha sortit com a titular en substitució de Dovbyk. L'ucraïnès ha quedat fora de la convocatòria per una lesió muscular al bessó esquerre que es va fer amb la seva selecció. El virus FIFA també ha passat per Montilivi.

Míchel, molt satisfet amb el resultat

Tot i la frenada de l'espectacular dinàmica de victòries de l'equip, Míchel està molt satisfet i no retreu res als seus jugadors. "És un gran punt, l'Athletic és un equipàs", ha explicat després del partit.

També ha agraït a l'afició el seu suport en aquesta nit freda de dilluns a Girona. "Necessitem l'afició per competir contra aquests grans equips de la lliga", ha dit Míchel.