Barça i València ja saben els horaris durant tot el mes d'abril (Europa Press)

Els horaris de la jornada 33 de Lliga: així acaba el mes

LaLiga ha anunciat els horaris de la jornada 33 de Primera Divisió, la que remata el mes d'abril i que queda entre el clàssic i el Girona-Barça
Redacció Esport3 Actualitzat

Els equips de Primera i Segona ja saben el seu itinerari complet del mes d'abril després que LaLiga ha donat a conèixer els horaris de la 33a jornada de la Lliga EASports i la 37a de la Lliga Hypermotion, que és com s'anomena comercialment els campionats de les dues primeres categories del futbol espanyol. 

A Primera, el Barça rebrà el València en un horari poc usual: el dissabte 27 d'abril a les dues del migdia. Mentrestant, el Girona tancarà una vegada més la jornada: visitarà el Las Palmas el dilluns 29 d'abril, a les nou del vespre, hora peninsular. 

Es dona la circumstància que la 33a jornada és la que ve després del clàssic entre el Reial Madrid i el Barça, que pot significar un canvi en la lluita pels primers llocs, i la que ve just abans del derbi català entre el Girona i el Barça, previst per al cap de setmana següent i encara sense data fixada. 

L'Espanyol visita l'Elx

Pel que fa a Segona, l'Espanyol visitarà aquell cap de setmana l'Elx, un altre dels equips involucrats en la lluita per l'ascens. El duel serà el dissabte 27 d'abril, a partir de les 18.30 de la tarda: 

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut