Felipe Reyes lluita per un rebot amb Marcus Eriksson (EFE)

El Reial Madrid supera un lluitador Gran Canària i encadena la vuitena victòria consecutiva (89-76)

Els blancs, sense el lesionat Sergi Llull, s'han desfet d'un combatiu rival en un duel més igualat del que reflecteix el marcador final
TEMA:
Eurolliga

El Reial Madrid segueix intractable i aquest dimarts ha sumat la vuitena victòria consecutiva a l'Eurolliga. Els blancs, sense el lesionat Sergi Llull, s'han desfet d'un combatiu Herbalife Gran Canària al WiZink Center (89-76) en un duel més igualat del que reflecteix el resultat final.

Els homes de Salva Maldonado han plantat cara al vigent campió d'Europa i al descans s'ha arribat amb un ajustat 47 a 43 després d'un parcial de 25 a 15 en el segon quart. En la represa, el Madrid ha arrencat amb força i ha augmentat la intensitat defensiva, que ha deixat els canaris cinc minuts sense anotar.

Amb l'atac visitant col·lapsat i l'encert ofensiu d'Anthony Randolph, màxim anotador del partit i del seu equip amb 20 punts, el conjunt de Pablo Laso ha obert una escletxa de 13 punts que ha estat definitiva.