El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, en una imatge d'arxiu

El Reial Madrid assumeix que haurà d'aplicar retallades

El club blanc estudia un pla per reduir la despesa que passarà per rebaixar el salari als seus jugadors de futbol i bàsquet
Actualitzat
TEMA:
Reial Madrid

La falta d'ingressos per la paralització que ha suposat el coronavirus afecta totes les entitats esportives, fins i tot les més grans. El Barça acaba de pactar amb els seus esportistes una retallada del 70% de salari mentre duri l'estat d'alarma, i el Reial Madrid comença a plantejar-se que també haurà de demanar als seus jugadors una rebaixa del seu sou, segons explica el diari El País.

Florentino Pérez, president del Reial Madrid, assumeix que no podrà percebre els ingressos per drets televisius que tenia planificats, a més de la baixada d'ingressos per venda d'entrades i del descens de facturació en marxandatge. Per tant, ha donat instruccions per dissenyar un pla que permeti retallar la despesa de manera significativa. I això passa perquè els jugadors de futbol i bàsquet accedeixin a rebaixar-se el salari. Al marge dels seus esportistes, el Reial Madrid compta amb uns 800 empleats.  

ARXIVAT A:
Reial Madrid
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut