Vicente Moreno, seguint a la banda el partit contra l'Elx

El Nàstic vol, contra el Mallorca, mantenir la seva imbatibilitat al Nou Estadi de Tarragona

Aquest diumenge els tarragonins reben el Mallorca, el millor rival, a priori, per continuar sense perdre a casa en aquesta Lliga
Actualitzat

El Nàstic de Tarragona rep aquest diumenge el Mallorca (17.00) que entrena l'exblaugrana Albert "Chapi" Ferrer amb l'objectiu de mantenir la seva imbatibilitat com a local al Nou Estadi. Els tarragonins, a més, intentaran fer oblidar a la seva afició la mala imatge que van oferir al camp de l'Elx la setmana passada, i que els va costar la seva primera derrota de la temporada.

Els homes de Vicente Moreno han sumat 4 punts en els dos partits que han jugat com a locals. Al davant, el Mallorca ha caigut en els seus 2 desplaçaments de la temporada. Tot i això, només 3 punts separen a la classificació el Nàstic, sisè a la classificació, dels balears, dissetens.

El conjunt de Tarragona presentarà canvis en el seu onze titular, que, segons el seu entrenador, no estan motivats per "la derrota contra l'Elx". Rayco, Mossa, Tejera i Iago Bouzón són alguns dels principals candidats a obtenir un lloc en l'onze titular.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut