(acb Photo / D. Grau)

El Joventut es retroba amb la victòria en l'ACB contra el Fuenlabrada (80-75)

El Joventut s'ha retrobat amb la victòria en l'ACB en posar-se les piles en la segona part tot i donar vida al Fuenlabrada fins ben bé al final. López-Aróstegui segueix amb el seu idil·li anotador
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
ACB

El Joventut ha dominat els primers quinze minuts contra una Fuenlabrada, que no trobava el màxim anotador de l'ACB, Melo Trimble. López-Aróstegui sí que veia cistella i la Penya s'ha posat 10 punts a sobre. Però s'ha apagat abans del descans -10 pilotes perdudes en la primera part- i ha permès als madrilenys créixer en el partit. Atenció als 20 rebots ofensius avui dels visitants.

Brodziansky ha agafat el relleu anotador i després Tomic, quan la Penya ha espavilat amb un parcial de 10-0 abans de l'últim assalt. Tot seguit s'ha vist el Joventut més coral i solidari. Però amb la feina gairebé feta, s'ha tornat a despistar. Dos triples seguits de Novak, un base que tira sobre un peu, han activat l'alarma: 74-73. Bassas i López-Aróstegui -18 punts i enormes percentatges del de Getxo-, han posat les coses a lloc.

Ara toca pensar en l'Eurocup. Dimarts, partit pel liderat del grup a Mònaco esperant comptar ja amb Shawn Dawson i l'incorporat Demetrius Jackson.