El Girona acumula cinc jornades sense perdre (Girona FC)

El Girona empata a Montilivi amb l'Oviedo i acumula cinc jornades sense perdre

Tots dos equips han plantejat un partit de defenses intenses i de lluita al mig del camp, però amb poques idees a les àrees rivals respectives
Actualitzat

El Girona i l'Oviedo han empatat a zero a Montilivi en un partit molt intens en el qual les defenses s'han imposat als atacs. Els catalans encadenen, així, cinc partits seguits sense perdre, però els últims dos amb empats sense gols. Els asturians continuen a un punt dels catalans i també de la promoció d'ascens.

El Girona ha començat el partit amb la gran intensitat que el caracteritza en els inicis com a local. Els de Pablo Machín han estat els amos de la pilota durant el primer quart d'hora, en el qual han tingut un parell d'aproximacions, però sense crear gaire perill, mentre que l'Oviedo, tot i no haver pres les referències, no aconseguia passar del mig del camp.

Toché, al minut 22, ha posat en dificultats l'equip local amb un xut que ha marxat alt. Amb el partit una mica més obert, el Girona ha gaudit de la millor oportunitat després d'un contraatac de Portu i Coris, que el primer ha acabat amb una rematada que José Carlos ha desviat a córner. En el 30, Longo ha rematat de cap i Cristian no ha arribar al segon pal.

L'Oviedo intentava ser protagonista, però el Girona seguia dominant, i, recuperant molt ràpid la pilota gràcies a la bona pressió al centre del camp, Coris, al 42, ho ha intentat, però el xut des de lluny ha volat sobre la porteria de José Carlos.

Els gironins han sortir amb la mateixa intensitat en el segon temps i Aday, al 49, ha fet la seva diagonal habitual per acabar amb un xut amb rosca que ha marxat per poc a l'esquerra de la porteria asturiana. Linares ha respost de seguida amb un xut alt.

El ritme del partit ha anat baixant, però Borja Garcia, amb una jugada esplèndida, ha intimidat una mica l'Oviedo. El matx ha entrat en una fase en què els dos equips tenien por de cometre una errada, i ningú volia arriscar més del compte. Passat el minut 65, la tònica ha estat la de la primera meitat: el Girona ha dominat, però sense concretar les jugades en perill. Arribat l'últim tram del partit, ha tornat la lluita al centre del camp, però amb tots dos equips sense gaires idees ofensives de tres quarts de camp endavant.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut