Antonio García, màxim golejador del Fraikin, amb 9 gols (BM Granollers)

El Fraikin BM Granollers, a vuitens de final de la Lliga Europea

Els vallesans s'han classificat matemàticament per a la propera ronda després d'imposar-se al Balatonfuredi per 33 a 30
Redacció Esport3 Actualitzat

No hi ha hagut sorpresa i el Fraikin BM Granollers s'ha imposat en un partit molt seriós contra el Balatonfüredi (33-30). Amb la victòria els vallesans han certificat la classificació matemàtica per als vuitens de final de la Lliga europea. Amb el triomf es mantenen segons del grup C empatats a victòries amb l'Sporting, a una del líder, el Nexe.

El partit ha tingut dues parts ben diferenciades. A la primera els hongaresos no han deixat escapar el Granollers, que ha sortit al parquet de l'Olímpic d'allò més motivat. El veterà Antonio Garcia ha tornat a donar una nova lliçó d'handbol. Ha esperonat els seus companys i a més s'ha convertit en el màxim anotador del partit amb 9 gols. Al descans s'ha arribat amb avantatge dels vallesans: 17 a 14.

A la represa, l'equip d'Antonio Rama s'ha convertit en una piconadora sobre el conjunt hongarès. A deu minuts del final, el Granollers ha aconseguit el màxim avantatge, 31 a 23. Han estat uns minuts pletòrics per als locals. El porter Marc Guàrdia ha fet cinc parades decisives i el jove Bruno Reguant, cedit pel Barça, ha marcat cinc gols en el seu debut internacionals.