El Comitè Tècnic d'Àrbitres denunciarà Gerard Piqué per les seves crítiques als arbitratges

El president de l'estament arbitral, Victoriano Sánchez Arminio, ho ha confirmat en declaracions a Antena 3 Televisión i ha mostrat el seu malestar contra el defensa blaugrana
Actualitzat

El Comitè Tècnic d'Àrbitres de la Federació Espanyola de futbol denunciarà Gerard Piqué al Comitè de Competició per les crítiques que ha fet als àrbitres després dels dos últims partits contra l'Athletic i el Vila-real, segons ha confirmat el president de l'estament arbitral, Victoriano Sánchez Arminio, en declaracions a Antena 3 Televisión.

Sánchez Arminio ha explicat que l'advocat del Comitè Tècnic d'Àrbitres està estudiant les paraules del defensa del Barça i que presentaran una denúncia que podria suposar una sanció per a Piqué. "Lògicament, per la part que ens correspon a nosaltres, sí", ha assegurat el màxim dirigent dels àrbitres espanyols quan li han preguntat si presentarien una denúncia contra el defensa blaugrana.

En aquestes declaracions, Sánchez Arminio no ha volgut entrar a valorar el gest que Piqué va fer a Tebas després del partit a l'Estadi de la Ceràmica i ha dit que "aquí ja no m'hi fico, això no és assumpte meu".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut