Svetislav Pesic, l'entrenador del Barça de bàsquet, en una imatge d'arxiu (EFE)

El Barça viatja a Istanbul per enfrontar-se a un Fenerbahçe en ratxa

Els d'Obradovic han tingut un irregular inici de temporada, però, de mica en mica, l'equip turc ha aconseguit estabilitzar-se i ja sumen tres victòries consecutives a l'Eurolliga
Actualitzat

La derrota del Barça a la pista del Maccabi de Tel-Aviv d'aquest dimarts va deixar la part alta de la classificació d'allò més igualada amb el permís dels dos primers, l'Anadolu Efes i el Reial Madrid, que sumen 16 i 15 victòries, respectivament.

Aquest dijous (18.45), els blaugranes tenen una nova oportunitat per sumar un nou triomf i no perdre més pistonada en la màxima competició europea, ara mateix són cinquens empatats a 13 victòries i 6 derrotes justament amb el Maccabi i el CSKA, tercer i quart. Aquest 2020, el Barça de bàsquet ha encadenat tres derrotes consecutives. El matx no serà fàcil, i és que els de Pesic viatgen a Istanbul per enfrontar-se al Fenerbahçe. El conjunt turc potser no va tenir el seu millor inici de temporada després de renovar l'equip de dalt a baix respecte a l'any passat.

Ara bé, sembla que Obradovic ha trobat la manera d'estabilitzar l'equip i ja fa tres jornades que no coneixen la derrota. A més, entre els jugadors, hi ha un nom més que destacat al vestidor del Fenerbahçe, Nando De Colo, el líder del vestidor i màxim encistellador de l'equip, amb una mitjana de gairebé 20 punts per partit.

L'entrenador del Barça, Svetislav Pesic, destaca que hi ha coses a millorar entre els seus homes si no volen despenjar-se més en la classificació:

"Hem de vigilar en l'aspecte defensiu, però també en el rebot, on hem de demostrar la nostra qualitat i que ens permetrà controlar millor el ritme del partit. Ara entrenem en una part de la temporada en què el calendari és molt dur."

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut