Nolito celebra un gol amb el Celta aquesta temporada (Reuters)

El Barça negocia amb el Celta el fitxatge de Nolito, l'única alternativa per reforçar l'equip en el mercat d'hivern

Segons ha pogut saber l'"Efectivament", es tractaria d'una cessió fins a final de temporada amb una opció de compra, tota vegada que l'economia del club blaugrana no permet fer cap operació de compra en el present exercici per no generar més deute
David Carballo Actualitzat

El Barça està negociant amb el Celta el fitxatge de Nolito de cara al mercat d'hivern. Segons ha pogut saber TV3 la proposta del Barça és de cessió amb opció de compra que no es faria efectiva a nivell comptable fins el 2017. És a dir a pagar en un any i mig. El Barça no descarta incloure a l'operació d'algun jugador com Sandro o Munir per rebaixar el cost del traspàs que és de 18 milions d'euros, tot i que el Celta per la seva banda també està negociant el fitxatge del davanter de l'Olympique de Lió Claudio Beavue. 

El davanter andalús és una petició expressa de Luis Enrique, que considera prioritària la seva incorporació per reforçar l'atac del conjunt blaugrana. La direcció esportiva del Barça només treballa en aquesta línia i, per tant, l'opció d'incorporar Denis Suárez ara mateix està descartada.

El club blaugrana ja fa temps que té un acord tancat amb el jugador, que acaba contracte amb el club gallec al 2018 i que encara no ha acceptat una oferta de renovació, tot i que preveu una negociació lenta que es podria allargar fins al 31 de gener, l'últim dia de mercat.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut