Dika Mem ha estat un dels golejadors del Barça Lassa en la victòria ajustada sobre el Ciudad Encantada (@FCBHandbol)

El Barça Lassa veu perillar la seva hegemonia a l'Asobal per uns moments, però acaba superant el Cuenca (23-27)

Amb aquesta victòria, els blaugranes ja encadenen 110 victòries consecutives en el torneig interior
Actualitzat

El totpoderós Barça Lassa no ho ha tingut gens fàcil per superar el Ciudad Encantada en el partit de Lliga Asobal que han jugat aquest dimecres al vespre (23-27).

Els homes de Xavi Pascual han visitat el pavelló castellà en un gran moment esportiu del Cuenca, sis victòries en set partits, que, tot i anar per darrere en el marcador gairebé durant tot l'enfrontament, ha plantat cara i ha tingut opcions d'acabar amb l'hegemonia dels blaugranes a la Lliga Asobal.

Del costat del Ciudad Encantada, ha destacat el jove porter de 19 anys, Kilian Santana, que ha protagonitzat diverses aturades de mèrit amb les que ha evitat que el Barça Lassa marxés en el marcador. 11-14, a la mitja part.

A la represa, lluny de reaccionar, els blaugranes han vist com els castellans arribaven a igualar el marcador, 16-16, una situació a la que els de Xavi Pascual no estan gens acostumats. Entre Valero Rivera, Lasse Andersson i Dika Mem, amb quatre gols cadascún, han acabat salvant la situació i han permès que els blaugranes dobleguessin un rival que ha resultat ser molt més incòmode del què s'esperaven.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut