Els jugadors del Barça ja tenen els deures fets a Europa a falta d'una jornada (@FCBHoquei))

El Barça goleja el Sarzana (7-1) i s'assegura l'accés als quarts de final de la Lliga Europea com a líder del grup

L'equip blaugrana no ha donat lloc a la sorpresa contra el Sarzana
Joan Ferran Actualitzat

El Sarzana arribava al Palau amb només 4 punts i sense opcions d'avançar als quarts de final de la Lliga Europea. Ocupa la novena posició a la lliga italiana i en el partit de la primera volta, els blaugranes ja havien golejat per 0-10. Ingredients que feien presagiar que el Barça no tindria dificultats per sumar la quarta victòria a la Lliga Europea. I així ha estat: 7-1 en un partit plàcid, classificació pels quarts de final i liderat de grup, que assegura el factor pista.

Pau Bargalló ha obert la llauna als dos minuts, amb una bola que ha enviat a l'escaire. Dos minuts més tard, João Rodrigues ha fallat un penal, però en la segona bola aturada Matías Pascual no ha perdonat per fer el 2-0 des de la mateixa distància. Bargalló, en estat de gràcia, ha fet pujar el 3-0 desviant una assistència de Rodrigues. I al límit del descans, Pablo Álvarez ha marcat el 4-0 amb una fuetada creuada. El Sarzana ha tingut poques ocasions i marxava als vestidors amb un marcador contundent.

Mateix guió a la segona part, ja que en el segon minut, João Rodrigues ha culminat una bona transició dels d'Edu Castro per marcar el 5-0. El Sarzana ha fet el gol de l'honor gràcies a Rossi, que també ha rematat una bola al segon pal. Era el minut 5, tot i que un minut més tard, Matías Pascual ha fet el 6-1 en culminar una gran jugada personal. A les acaballes del partit, Pablo Álvarez ha arrodonit la golejada amb el 7-1. El davanter argentí ha marcat el seu onzè gol a la Lliga Europea, aprofitant un refús del porter Corona.

En l'última jornada, els blaugranes rebran el Herringen alemany al Palau Blaugrana, en un partit intranscendent.