Dyego amb el braçalet de capità per l'absència de Sergio Lozano (FCB)

Dyego reapareix amb gol en la victòria del Barça a Antequera per continuar líder (2-5)

El brasiler ha obert el marcador d'un matx resolt en una gran segona part
Redacció Esport3 Actualitzat
  • Dyego ha tornat després d'un mes i mig lesionat amb el primer gol del matx (0-1, minut 3).
  • Pablo Ordóñez ha empatat (1-1, minut 10) en col·laboració amb Dyego que ha desviat la pilota de manera fortuïta.
  • Antonio Pérez s'ha estrenat per fi com a golejador a la lliga amb el Barça per establir l'1 a 2 abans del descans.
  • El mateix Antonio, Ferrao i Adolfo han firmat els tres gols blaugranes a la represa que han certificat un nou triomf (2-5) com a visitants.
  • Miguel Conde ha fet un espectacular gol de camp a camp en una falta d'entesa entre Coelho i Dídac.
  • El Barça suma 55 punts i es manté líder de la Primera Divisió per davant de Palma i Jaén.