Nelson Semedo, la novetat a l'entrenament del Barça (@FCBarcelona)

Dembélé continua sense entrenar-se i està descartat per a la final de Copa

El davanter francès continua sense entrar en la dinàmica del grup mentre que Nelson Semedo ha tornat als entrenaments
Jordi Grau Actualitzat
TEMA:
Final Copa Rei 2019

Una nova sessió d'entrenament, la penúltima abans de la final, ha servit per continuar aclarint dubtes sobre quins jugadors arribaran a temps per jugar la final de dissabte al Barça i quins no. L'equip blaugrana s'ha exercitat un altre cop sense Ousmane Dembélé, que està descartat per al partit contra el València.

Mentrestant, Nelson Semedo, que no s'havia entrenat per precaució des que va rebre el cop de cap durant el partit contra l'Eibar, ha tornat a l'activitat fent part de la sessió amb el grup i no es tem per la seva participació. Qui sembla que estarà a punt és Coutinho, que ha fet tota la sessió amb l'equip, igual que Arthur, que hauria de rebre a les pròximes hores l'alta mèdica.

Ara com ara, les absències segures dels blaugranes per a la final de Sevilla són quatre: Luis Suárez, Ousmane Dembélé, Marc-André ter Stegen i Rafinha.

En aquesta última sessió hi han pres part, a més dels jugadors disponibles del primer equip, fins a sis jugadors del filial: Iñaki Peña, Moussa Wagué, Oriol Busquets, Riqui Puig, Carles Pérez i Abel Ruiz.  

 

 

ARXIVAT A:
Final Copa Rei 2019 Dembélé
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut