Carles Duran, preocupat per les possibles lesions de la fase final de la Lliga

Carles Duran: "amb tants partits en tan poc temps serà difícil protegir els jugadors de les lesions"

L'entrenador de la Penya està preocupat per com pot afectar els jugadors la concentració obligada a València després del confinament
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Penya

L'entrenador del Joventut de Badalona, Carles Duran, ha expressat la seva preocupació per la fórmula de la competició dels partits de la fase final de la Lliga de bàsquet que s'han de jugar en la concentració de València que durarà tres setmanes. En unes declaracions al "Tot Costa" de Catalunya Ràdio, Duran ha deixat clar que el que més por li fa són les lesions dels jugadors.

Amb tants partits en tan poc temps serà difícil protegir els jugadors de les lesions. Venim d'un període on els jugadors han estat molt parats i molts han estat en pisos de 60 i 70 metres quadrats, no en espais grans.

A Duran també el preocupa que en els protocols de seguretat s'hagi acordat una concentració dels equips a València, el que vol dir que els jugadors hauran de fer un segon confinament.

Tot i que la convivència serà la millor possible, no sé si després del confinament que hem passat és bo, psicològicament, per als jugadors, que ens tornem a tancar tots per jugar.

Malgrat tots els possibles inconvenients, la Penya arriba a la fase final de la Lliga amb "la màxima il·lusió" i preparada "per jugar cada dos dies en un grup d'un nivell físic molt alt".

Com a espectacle, serà un espectacle amb partits de màxim nivell i molt seguits.

 

ARXIVAT A:
Penya
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut