Katinka Hosszu, als Europeus de l'agost passat a Berlín (Reuters)

Budapest serà la seu dels Mundials de natació del 2017 que s'havien de disputar a Mèxic

Un acord entre el govern hongarès i la Federació Internacional de Natació (FINA) ha fet oficial la ciutat de Budapest com a seu dels Mundials de natació el 2017
Actualitzat

Després que la Comissió Nacional de l'Esport de Mèxic (Conade) rebutgés la ciutat de Guadalajara com a seu dels Mundials de natació, la Federació Internacional de Natació (FINA), ha mogut fitxa per assignar una nova seu. Segons un acord firmat aquest dimecres entre el govern hongarès i la FINA, s'ha decidit que Budapest sigui la ciutat on es disputi la competició el 2017. Els encarregats d'anunciar-ho han estat el director executiu de la FINA, Cornel Marculescu, i el primer ministre hongarès, Viktor Orbán.

Marculescu ha destacat que la decisió de la FINA ha estat "unànime" i afirma que el juliol del 2017 els campionats mundials de natació "seran fantàstics". La FINA ha cregut oportú donar-li l'oportunitat a Budapest un cop es presentés la seva candidatura per substituir la ciutat mexicana de Guadalajara.

Budapest havia estat escollida com a seu dels Mundials de l'any 2021, pel qual la FINA obrirà un nou concurs per optar per una altra seu aquell any.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut