Bowman s'endú la primera gran etapa de muntanya del Giro

Juanpe López segueix com a líder de la cursa italiana
Redacció Esport3 Actualitzat

El Jumbo - Visma ha estat el primer equip a moure fitxes importants en la primera gran etapa de muntanya d'aquest Giro d'Itàlia 2022. Bowman s'ha endut la etapa i Dumoulin ha recuperat 3 minuts respecte a la maglia rosa. Juanpe López segueix com a líder de la cursa italiana. 

Primera gran etapa de muntanya

Amb més de 4.500 metres de desnivell acumulat, la setena etapa del Giro d'Itàlia tenia terreny per donar opcions a una gran escapada. Han estat quatre ciclistes els que han aguantat fins als darrers quilòmetres. Dos Jumbos, Dumoulin i Bowman, Formolo i Mollema. Els dos últims han intentat canviar el ritme en la darrera cota de l'etapa per deixar fora de la victòria els rivals. 

Finalment, els quatre han arribat junts a la pujada final de 350 metres de llargada. Dumoulin ha treballat per llançar en l'esprint i el seu company Bowman ha coronat el gran dia de l'equip neerlandès. Mollema ha estat segon i Formolo tercer. Dumoulin ha retallat tres minuts respecte al líder del Giro, tot i que l'objectiu del veterà neerlandès, ara per ara, sigui més ajudar l'equip a guanyar etapes o a treballar per Foss

Primera victòria d'etapa en una gran volta de Koen Bowman, un bon escalador neerlandès de 28 anys acostumat a treballar pels altres. La temporada passada ja va aconseguir un bon resultat en la classificació final del Giro (12è).

Cavendish perd un dels seus escuders

Males notícies per a un Mark Cavendish que va començar molt bé el Giro amb una victòria d'etapa, però se li complica dia a dia. El britànic ha perdut un dels seus llançadors en els esprints, Michael Morkov, que no ha pogut començar la setena etapa de la cursa italiana. 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut