Bernardo, en un entrenament del Girona

Bernardo Espinosa torna als entrenaments del Girona i podria entrar a la convocatòria per enfrontar-se amb el Getafe

El retorn a la feina amb el grup del central Bernardo Espinosa és una bona notícia per a un equip amb molts problemes de lesions en aquesta posició.
Actualitzat

El Girona continua preparant el partit de diumenge a casa contra el Getafe (12:00). La gran novetat de l'entrenament d'aquest dijous a Riudarenes ha estat la presència a la sessió del central Bernardo Espinosa i del davanter Larry Kayode. Espinosa, recuperat de la lesió en el bíceps femoral que va patir fa 10 dies en el partit contra l'Alavès, podria entrar a la convocatòria d'aquest cap de setmana.

Un retorn, el del colombià, molt agraït pel seu entrenador Pablo Machín davant les lesions de llarga durada de dos dels seus centrals, Pedro Alcalá i Marc Muniesa. Ni Alcalá ni Muniesa ni l'altre lesionat greu, el migcampista Eloi Amagat, han entrenat. Si que ho han fet, però al marge del grup, Juanpe i Pere Pons. Aquest últim es perdrà el partit contra el Getafe per acumulació de targetes.

Després de l'entrenament, Johan Mojica ha dit que el duel contra el Getafe "és un partit decisiu per a nosaltres. Podem donar un salt important i agafar encara més confiança". El colombià ha explicat que l'equip treballa per estar "el més amunt possible" a la classificació" i allunyar-se "dels tres últims llocs".

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut