Gavi lluitant per una pilota amb Pavard, del Bayern (Reuters)

Benjamin Pavard revela que va patir un episodi de depressió

El jugador del Bayern de Munic confessa que ha necessitat ajuda per superar un sotrac anímic que va patir durant el confinament: "N'he sortit més fort"
Redacció Esport3

Ni ser campió del món ni jugar en un dels clubs més prestigiosos et deslliuren de la possibilitat de patir una depressió. Això és el que li va passar a Benjamin Pavard fa amb prou feines 2 anys, quan en tenia 24.

El lateral francès va ser un dels artífexs del títol de França al Mundial de Rússia del 2018, sobretot pel golàs que va aconseguir contra l'Argentina. La seva actuació mundialista i les seves prestacions a l'Stuttgart li van valdre, l'any 2019, el fitxatge pel Bayern de Munic, amb el qual ha jugat més de 120 partits fins ara.

Però, tot i això, Pavard va caure breument en la depressió l'any 2020, en temps de pandèmia. L'internacional francès ha trigat a explicar-ho però ho ha fet ara, al cap de dos anys, en una entrevista al diari Le Parisien:

"Al meu cap hi havia alguna cosa que no anava bé. Al principi et dius que no és res i que ja passarà. Però quan vas als entrenaments i veus que no tens ànims cal reaccionar. Soc humà com tothom, i tot i tenir una casa supermaca amb una sala de musculació necessitava el contacte amb la gent. No m'agrada la paraula 'depressió', però era això."

Pavard explica breument com se sentia i com se'n va sortir:

"Em llevava i no tenia gana. Mirava d'ocupar-me de mi mateix, de cuinar, de mirar la tele, i em servia durant dos minuts (...) Ho amagava davant els altres però avui em sento millor. N'he sortit més fort, de tot això. M'ha canviat. M'he enfrontat a mi mateix i he necessitat ajuda externa per tornar a aixecar el cap." 

Aquesta temporada, Pavard ha jugat 7 dels 9 partits del Bayern com a titular en el lateral dret entre Lliga i Champions tot i l'arribada de Noussair Mazraoui, procedent de l'Ajax, un especialista en aquesta mateixa demarcació.

 

 

 

 

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut