Albert Ramos celebra el seu triomf sobre Jared Donaldson (Reuters)

Albert Ramos es classifica per als quarts de final de Ginebra

El tenista català s'ha imposat al portuguès Joao Sousa a vuitens de final al torneig de Ginebra

Albert Ramos s'ha imposat al portuguès Joao Sousa per 6-0 i 6-3 en setanta-sis minuts a vuitens de final al torneig de Ginebra.

El tenista català aconsegueix la segona victòria consecutiva i passa a quarts de final, on s'enfrontarà a l'argentí Federico Delbonis, que ha superat a l'hongarès Marton Fucsovics, quart favorit, per 6-4 i 6-2, en setanta-cinc minuts.

Un dia sorprenent pel tenis argentí i xilè, on Juan Ignacio Londero, guanyador d'aquest any al torneig de Còrdova, s'ha imposat al moldau Radu Albot, cinquè favorit, per 6-1, 6-7 (3) i 6-4, després de dues hores i dinou minuts de lluita. El japonès Taro Daniel, 107 del món, ha derrotat el xilè Cristian Garín, que partia com a tercer favorit, per 6-2, 4-6 i 6-4, en dues hores.

En una altra trobada de vuitens de final, el xilè Nicolas Jarry sí que ha complert el seu objectiu, i amb un doble 6-3 s'ha desfet del nord-americà Denis Kudla, en seixanta-quatre minuts. El pròxim rival de Jarry serà precisament Taro Daniel.