Una tarda de sol i tramuntana

Un cop retirat el front, torna la calma anticiclònica en un diumenge amb força sol però també amb tramuntana
Alberto Alcántara Actualitzat

La dorsal anticiclònica torna a dominar la situació meteorològica. A banda de la tramuntana constant, hi haurà poc moviment meteorològic.

Menys barreres per al sol

Hem començat amb alguns núvols baixos residuals a punts del nord i nord-est, cap a la Vall d'Aran i sobre el delta de l'Ebre, però a migdia gairebé no en quedaven. A la resta ha fet sol, i el cel serè dominarà durant la tarda en general. Les nuvolades d'evolució al Pirineu i a les serralades del nord-est seran inofensives i no derivaran en tempesta.

De cara al vespre, els núvols baixos recuperaran terreny cap a la costa Daurada i la Central. Fins i tot poden endinsar-se a punts de la depressió Central. No es descarta alguna gota costanera a última hora.

Més fresca matinal

La refrescada després del front s'ha notat a l'oest de Catalunya, amb descensos de 4 a 7º C de les temperatures de primera hora. A la meitat oriental, l'efecte no s'ha notat, fins i tot hem tingut petits ascensos de la temperatura. Pel que fa a les màximes, pujaran lleugerament a la costa Daurada i cap al nord-oest, mentre que a la resta poden baixar un pèl.

I dilluns...

Previsió de núvols baixos a la costa sud i sol a la resta. Les temperatures pujaran, sobretot al Pirineu, marcant l'inici d'una remuntada que s'accentuarà durant els pròxims dies.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut