Quin temps fa a casa teva?

Des d'El temps de TV3 hem engegat una iniciativa que està tenint molt bona acollida: els espectadors ens poden fer arribar vídeos explicant quin temps fa al seu municipi. N'hem rebut de molt originals, fins i tot imitant Tomàs Molina o Francesc Mauri.
Enric Agud Actualitzat

Ara que hem d'estar-nos a casa, i passem estones mirant per la finestra, observant el cel, els núvols, el carrer..., què us sembla si ens expliqueu el temps que fa des de la vostra llar amb un vídeo d'uns 10 segons.

 

 

Aquí teniu uns missatges de referència, que serveixin de guia:

"Bon dia des de ...., a la comarca de ....,  aquí la temperatura és de .... i el cel....."

"Bon dia des de ...., a la comarca de ....,  aquí la temperatura mínima ha estat de .... , la màxima de...i el cel....."  

Passos per enviar el temps des de casa

Com ha de ser el vídeo?

El vídeo ha de durar uns 10 segons, ha d'estar gravat en horitzontal, des de casa (des de la finestra, balcó, terrassa...), on es vegi el cel, i davant d'una estació meteorològica en el cas de tenir-ne.

Com els podeu enviar?

Podeu fer servir dos canals:
-Via Twitter amb els següents hashtags: #eltempsdesdecasatv3 i #324eltemps
-Pel portal de participació del 324.cat. Per participar-hi, s'ha de ser usuari registrat del portal. Aquesta és la direcció web per iniciar la vostra sessió i pujar els vídeos o per registrar-se si encara no ho heu fet.

La convocatòria és tot un èxit, aquí teniu alguns dels molts tweets que s'han fet amb els hashtags #eltempsdesdecasatv3 i #324eltemps

 

VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut