Problemes per la neu a Turquia

Vehicles atrapats, accidents i altres ensurts
Redacció

L'acumulació de neu a les teulades és un risc que pot causar accidents, com el que va passar aquest dimecres al campus universitari de Bolu, al nord-est de Turquia, quan grans blocs de neu es van desplomar sobre dos estudiants que eren a prop de la façana d'un edifici.

En el vídeo podeu veure el moment de l'incident, des de dues perspectives diferents, de dintre i fora l'edifici de la Universitat Izzet Baysal. Per sort, no va passar d'un ensurt. 

Les nevades dels últims dies han acumulat gairebé 80 centímetres de neu a la zona de Bolu, i també afecten altres parts del país, amb incidents més greus.

La nevada a Diyarbakir, Turquia / Reuters(Reuters)

Problemes a les carreteres

Una de les zones més afectades ha estat la província de Diyarbakir, al sud-est del país, on dimecres van haver de rescatar gairebé 3.000 persones que van quedar atrapades a l'autopista. Més de 180 persones van ser traslladades d'urgència als hospitals.

.


Més neu per al cap de setmana

Els problemes per la neu poden continuar, perquè Turquia està sota la influència d'una pertorbació que deixarà més precipitació durant el cap de setmana. Aquest és el mapa de precipitació prevista per a dissabte. En color verd, la precipitació en forma de neu.

Pluja i neu prevista per a dissabte (GRS / TVC)
VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut