Més núvols a la costa i més sol a l'interior

Si esteu cremant els últims dies vora el mar i voleu prendre el sol, els núvols us faran la guitza.
Néstor Gómez Actualitzat

Si bé predominaran les altes pressions, no us fieu pas. El temps més inestable del dia es donarà a prop del mar. Les pluges de la matinada a la costa han deixat entre 1 i 10 l/m².

Ruixats al matí i a la tarda

Avui és un d'aquells dies en què els ruixats han aparegut de matinada, seran durant el matí i continuaran a la tarda, ara bé, no pas en el mateix indret. Els ruixats del matí es concentraran al litoral i prelitoral central, en la majoria dels casos seran febles, sense córrer l'aigua pel carrer. Els ruixats més intensos cauran sobre el mar. A la tarda, els núvols creixeran al Pirineu i descarregaran alguns ruixats al Pirineu oriental i Osona. Els ruixats seran força més febles, en intensitat i extensió, que els de dilluns. A la costa la tarda encara rondaran els núvols que s'espessiran cap al vespre i amenaçaran amb nous ruixats.

Temperatures avall

Després de la calorada de diumenge, les temperatures van començar a davallar dilluns amb les màximes i s'espera que dimarts li toqui el torn a les mínimes. La xafogor continuarà viva de matinada a la costa, tot i que, les temperatures baixaran una mica. La nit serà molt més suau a l'interior i al Pirineu on cauran entre 2 i 5 graus. Al migdia, l'ambient serà càlid i no tòrrid. Baixaran lleugerament a tot el litoral per la presència dels núvols costaners. Les màximes més altes del país superaran per poc els 30 ºC.

I els propers dies...

Dimecres tornaran els llamps i els trons, sobretot a la tarda. Uns ruixats que es presentaran cada dia i que ens farà seguir amb atenció l'actualització dels models meteorològics per veure on plourà finalment.

VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut