Dia rúfol amb retirada del fred sever

El fred dona un respir al mateix temps que la cota de neu s'enfila cap als 2.000 metres
Néstor Gómez Actualitzat

Després de dies i dies parlant de fred intens, de gelades i glaçades, diem adeu a l'aire fred per submergir-nos en una bombolla d'aire càlid que farà pujar la pluja fins als 2.000 metres. Aprofiteu aquesta suavitat tèrmica, perquè el fred tornarà.

Cel cobert i poc més

De bon matí encara farà, però durarà poc. Els núvols avançaran d'oest a est i cobriran tot el país. A partir de mig matí hi haurà poc espai per a les escletxes de sol. Les precipitacions del dia es concentraran a l'Alt Pirineu, amb una cota de neu que pujarà dels 600 metres al matí, als 1.200 al migdia i assolirà els 2.000 metres a última hora de la jornada. A la tarda s'escaparà algun plugim a Ponent i a les Terres de l'Ebre.

Temperatures amunt

El canvi de les masses d'aire, del fred a la càlida, ha fet pujar les temperatures matinals entre 5 i 10 graus i es mantindrà així al llarg del dia i totes les cotes. El fred intens de primera hora del matí no es repetirà a darrera hora de la jornada. A més, no farà tant de fred com dimarts. Les temperatures al migdia seran suau malgrat la presència dels núvols. Les temperatures més altes del dia rondaran els 14 ºC.

I dijous...

No fa net. Cel variable amb temperatures més suaus.

 

VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut