Dia estival amb calor continguda

Torna el sol i el temps clàssic d'estiu, amb una calor sense excessos
Néstor Gómez Actualitzat
TEMA:
Meteorologia

Torna l'estiu més moderat i agradable, amb molt de sol i amb una calor continguda. L'aire fred que ha dut les pluges d'aquest dilluns ha marxat i s'espera un dimarts ben tranquil i sense calorades. De nou podreu gaudir de les platges de tot el país.

Albada a Sant Antoni de Vilamajor (Miguel Ángel Ciudad)

Dia de sol

Poques novetats tindrem durant aquesta jornada. S'espera un dia completament assolellat. Si bé a darrera hora de la matinada i primeres hores del dia hi haurà algun núvol sobre el Pirineu, marxaran amb rapidesa, o algunes boires puntuals en algunes valls pirinenques. A la tarda hi haurà pocs núvols, concentrats sobre les muntanyes del Pirineu i del prelitoral. A darrera hora del dia, un nou sistema frontal lliscarà pel Pirineu i incrementarà els núvols per l'oest del país, amb pluges cap a l'Alta Ribagorça i la Vall d'Aran de matinada.

Calor a ratlla

Les temperatures màximes es mantindran normals per a aquestes dates de finals de juliol, amb valors que es quedaran per sota dels 34 ºC als indrets més càlids, que correspondran al pla de Lleida. A tot l'interior, les màximes es mouran entre els 30 i els 32 ºC, i a la costa rondaran els 28.

Persisteix l'estabilitat, amb dies de sol, alguns ruixats puntuals de tarda al Pirineu i una nova pujada de les temperatures. No s'espera cap calorada.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut