Arrenca la setmana amb total estabilitat

La setmana comença amb estabilitat i acabarà amb ambient hivernal
Alberto Alcántara / Néstor Gómez Actualitzat
TEMA:
El temps

Encetem una setmana que pot portar moviment meteorològic a mitjà i llarg termini. Avui, en canvi, serà un dia molt estable i, per tant, ens portarà dos paràmetres habituals d'aquest tipus de temps: el sol i la boira.

Can Sabater, Cardedeu (Rafel Gallifa)

Cel blau amb poques excepcions

El dia serà assolellat en una gran part de Catalunya. Durant el matí esperem bancs de boira, més extensos cap a la Catalunya central i nord de la vall de l'Ebre. La boira pot ser persistent al nord del pla de Lleida. La tarda serà força assolellada en general, però s'acumularan alguns núvols baixos a l'entorn de la costa central, i n'arribaran de prims pel sud-oest i de cara al vespre.

Sense fredorades intenses

La temperatura de primera hora no canviarà gaire o baixarà una mica, mentre que la màxima només canviarà significativament si la boira es manté a ponent. En definitiva, tindrem poques glaçades matinals i màximes diürnes suaus amb ajuda del sol en general. Ara per ara, els mapes apunten a un fort descens de la temperatura el pròxim cap de setmana, però s'ha d'anar seguint.

I dimarts...

S'anirà configurant una pertorbació sobre Còrsega, i això portarà més núvols a casa nostra. Es mouran de nord a sud. De cara a la tarda pot començar a nevar al vessant nord del Pirineu, amb cotes que aniran baixant cap als 1.200 metres. També es podrà generar algun ruixat cap al nord-est.

ARXIVAT A:
El temps
VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut