Núvols i clarianes a Anglès (Joan Ros)

Un Primer de Maig amb mestral, tramuntana i ruixats residuals al nord-est

Últim dia del pont llarg i Dia del Treball amb un matí de vent, baixada de la temperatura i inestabilitat residual
Alberto Alcántara Actualitzat

Acabem el cap de setmana llarg i encetem el mes amb una pertorbació en retirada cap al golf de Gènova i un anticicló que li ve al darrera, en una dinàmica que portarà una primera part del Dia del Treball amb mestral i tramuntana moderats, amb alguns cops forts.

Núvols i clarianes

El dia començarà més ennuvolat cap a la Vall d'Aran, amb possibilitat de tímides precipitacions però amb una cota de neu que partirà dels 1.000 metres i pujarà cap als 1.600. També esperem alguns núvols baixos a les comarques de Girona. A la resta, farà més sol o es veuran alguns núvols trencats o prims. A la tarda, els núvols alts aniran en augment en general. A més a més, creixeran nuvolades a tot el terç nord,  i caurà algun ruixat poc abundant al quadrant nord-est. A la resta, el temps serà més plàcid tot i l'augment dels núvols alts.

Torna el fred matinal

Després de la treva de diumenge, les temperatures matinals baixaran gairebé arreu. La davallada pot ser d'entre 2 i 6º C en general, amb algunes baixades puntalment més fortes a punts del Pirineu o del nord-est. La màxima també quedarà més curta gairebé arreu, però sobretot a les comarquesde Girona, al nord del Vall de l'Ebre i punts de ponent.

I dimarts...

Pujada de les temperatures matinals i diürnes, ambient força ennuvolat i possibilitat de nous ruixats al terç nord, més abundants durant la tarda. El vent bufarà de ponent i sud-oest, amb algun cop moderat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut