Arriben petites novetats en forma de ruixats febles

L'estabilitat es manté, en general, però permet una mica de moviment atmosfèric
Néstor Gómez Actualitzat
TEMA:
Meteorologia

S'acosten però no arriben. Així podríem resumir el comportament de les pertorbacions. La més pròxima arribarà des de l'atlàntic a Portugal, però decidirà marxar cap a l'estret de Gibraltar de cara a divendres. Així que a casa nostra notarem ben poc la seva presència, però la notarem.

Ametller florit a Sant Martí Sarroca (Àngela Llop)

Típic dia de primavera

Tot i trobar-nos en els primers dies de març, l'evolució de l'estat del cel durant el dia serà la típica dels dies primaverals, amb un matí més assolellat sol i una tarda amb ruixats. El dia despertarà amb cel variable i amb núvols baixos a l'Empordà, la Costa Daurada, les Terres de l'Ebre i en algunes planes de la Catalunya Central. A partir del migdia creixeran cúmuls al Prepirineu i Pirineu que deixaran ruixats dispersos, la majoria febles, i més concentrats al Pirineu oriental. A la resta del país lluirà el sol.

Temperatures similars

El poc moviment atmosfèric farà que les temperatures variïn poc. El cel de matinada, amb menys núvols, afavorirà que el dia es llevi amb temperatures més fresques que les de dimecres. En canvi, les màximes es mantindran sense canvis, amb valors que es mouran entre els 16 i els 19 ºC.

 

I els pròxims dies...

Recta final de setmana amb ruixats cada dia. No plourà arreu, però sí que hi haurà pluges cada dia, sobretot, al nord del país. Les temperatures davallen a finals de setmana, però es mantindran dintre del llindar normal de les temperatures de març. Durant el que resta de setmana tindrem pols sahariana al damunt.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut