El temps, "atrapat en el temps"

Un dijous com dimecres, un divendres com dijous i així uns quants dies més
Néstor Gómez Actualitzat

Si Phil Connors, de la pel·lícula "Atrapat en el temps", de l'any 1993, va viure i reviure el mateix dia infinites vegades, ara el temps meteorològic també s'ha quedat en la modalitat bucle i repeteix dia rere dia el mateix estat del cel. Només varia una mica la ubicació dels ruixats.

Del sol als ruixats

Matí de sol arreu del país, tret del pla de Lleida i catalunya Central on pot caure algun ínfima gota. El sol a estones a la Vall d'Aran. Un cop més, serà a partir del migdia quan creixeran nuvolades a les comarques del Pirineu, Prepirineu, serralada Transversal, Catalunya Central i prelitoral. D'aquestes nuvolades es desprendran ruixats dispersos que cauran, preferentment, al nord del país. En el cas del Ripollès i la Garrotxa poden anar acompanyats de tempesta.

Ambient càlid al migdia

Les temperatures variaran ben poc respecte al valors de dimecres. L'ambient més càlid es viurà cap a les Terres de l'Ebre i a Ponent, amb valors que rondaran els 28 ºC.

I els propers dies...

Persistirà la situació de sol al matí i de ruixats a la tarda. L'ambient serà ben agradable durant tot el que queda de setmana.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut