Darrer dia de novembre amb sol, menys fred i retirada del vent

El mes s'acomiada amb un ambient hivernal i molt estable
Néstor Gómez Actualitzat
TEMA:
Meteorologia

Arriben dies plàcids per gaudir del paisatge nevat i del sol de la mà de l'anticicló situat sobre la península Ibèrica. L'aire fred que ens ha dut aquesta glopada intensa d'hivern ja ha marxat. Però compte, se n'acosta una altra de bona per dijous, amb una nova caiguda de les temperatures.

Albada amb el Montseny de fons (Emili Vilamala)

Sol i núvols baixos

El dia serà assolellat però no pas arreu del país. Durant el matí hi haurà núvols baixos a l'Alta Segarra, al prelitoral i al litoral. Uns núvols que ens acompanyaran fins a primera hora de la tarda. Després, a poc a poc es retiraran. Al Pirineu durant tot el dia lluirà el sol amb un vent residual als cims.

Temperatures contrastades

De bon matí, on la nit sigui serena, les temperatures davallaran amb glaçades intenses a les valls del Pirineu i zones de la Catalunya Central i del pla de Lleida. A la costa i al prelitoral, per efecte dels núvols, les temperatures seran similars a les de dilluns o una mica més altes. Pel que fa a les temperatures diürnes, pujaran lleugerament. Les temperatures més altes del dia rondaran els 16 ºC.

I els pròxims dies...

Dimecres lluirà el sol durant el matí i tindrem l'arribada d'un canvi de temps a la tarda. Serà dijous quan tornarà el fred intens, am neu al vessant nord del Pirineu i vent arreu.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut