Wodjan Shaherkani fa història en convertir-se en la primera dona saudita que participa en uns Jocs Olímpics

Wodjan Shaherkani ha estat la primera dona saudita a disputar uns Jocs Olímpics. Ho ha fet en la disciplina de judo, després de disputar un combat, de la categoria de +78 kg. La saudita va estar a punt de no participar en la prova per la prohibició de la Federació Internacional de Judo de competir amb hijab. Tot i això, es va arribar a un acord.
Actualitzat
Wodjan Shaherkani ha estat la primera dona saudita a disputar uns Jocs Olímpics. Ho ha fet en la disciplina de judo, després de disputar un combat, de la categoria de +78 kg, contra la porto-riquenya, Melissa Mojica. La saudita va estar a punt de no participar en la prova per la prohibició de la Federació Internacional de Judo de competir amb hijab. Tot i això, es va arribar a un acord.

Quan la megafonia de l'Excel Arena ha pronunciat el seu nom, el públic l'ha rebut amb un calorós aplaudiment. L'esportista ha perdut apallissada -només és cinturo blau-, però ha fet història en convertir-se en la primera saudita que debuta. Tot i això, no serà l'única que ho farà en aquests Jocs. Sarah Attar és l'altra atleta del país àrab que hi participarà. Ho farà en els 800 metres lliures.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut