Un avi bufa les espelmes en família en la campanya de les Canàries de prevenció de la Covid

"Una reunió familiar et pot regalar la mort", l'impactant anunci contra la Covid

El missatge del govern de les Canàries arriba després d'un brot a les illes, el més important fins ara, que va tenir l'origen en una trobada familiar
Redacció Actualitzat
TEMA:
Coronavirus

Reunió familiar en una casa, amb petons, abraçades i retrobaments després de molts dies; menjar compartit i sense mascareta. Un home de cabells blancs celebra l'aniversari en família. Bufa les espelmes i, quan obre l'últim regal, és un respirador. D'aquí, passa a l'UCI, se suposa que per haver contret el coronavirus.

"Una simple reunió familiar pot portar-te com a regal 40 dies en coma o fins i tot la mort", diu l'anunci de la campanya, batejat com "L'últim regal".

Aquest és el missatge impactant de l'anunci que el govern de les Canàries ha difós per conscienciar la ciutadania de la necessitat de protegir-se de la Covid-19, també en les reunions de família. Un vídeo que molts han comparat amb els de les campanyes de trànsit, per la seva cruesa.

 

Fa uns dies, les Canàries van viure el brot més important de Covid-19 que han tingut fins ara, i l'origen va ser una festa familiar que va acabar amb 11 contagis repartits entre Fuerteventura i Gran Canària.

 

 

El Ministeri de Sanitat ha advertit que el 45% dels nous brots han començat perquè s'han relaxat les mesures de prevenció en trobades amb familiars i amics, en què s'ha descuidat l'ús de la mascareta o mantenir de la distància física d'1,5 metres.

El govern de les illes Canàries ha recordat que només hauríem de deixar de banda la mascareta quan estiguem amb les persones amb les quals convivim.

ARXIVAT A:
Coronavirus
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut