Una dona regala un bolígraf a Carles III "per si de cas"

El nou rei del Regne Unit ha tingut petits incidents amb les plomes estilogràfiques els darrers dies
Redacció Actualitzat
TEMA:
Carles III

Després de dècades de preparació per fer-se càrrec de la Corona britànica, segurament Carles III no esperava que les primeres dificultats amb què es trobaria després d'heretar-la serien les plomes estilogràfiques. 

És per això que, durant la seva visita a Cardiff, mentre el rei saludava els ciutadans, una dona li va regalar un bolígraf i li va dir: "Per si de cas." El gest va provocar rialles dels presents, inclòs el monarca, que aquest cop sembla haver-s'ho pres amb humor.

Aquest és el moment:

Tot el contrari a la reacció que dimarts va tenir el rei durant el seu viatge a Irlanda del Nord.

En la visita al castell de Hillsborough, Carles III no va tenir un bon moment en signar el llibre d'honor. Després d'equivocar-se de data i posar la del dia anterior, va tacar-se els dits amb la tinta de la ploma estilogràfica. "No suporto aquesta maleïda cosa", va exclamar, molt enutjat. "Sempre passa el mateix!".

La reacció no va passar per alt a les xarxes, que es van omplir de comentaris on, entre altres coses, recomanaven al nou rei canviar la ploma estilogràfica per un bolígraf convencional per evitar problemes.

I és que les plomes i els tinters ja van ser motiu de queixa durant la seva proclamació oficial, quan les safates amb les plomes i els tinters li impedien signar amb comoditat els documents de la seva proclamació, i va demanar que els retiressin, visiblement irritat per la situació. 

Entre una cosa i una altra, ja hi ha qui parla de l'Inkgate, i és que podria semblar que les anècdotes del monarca relacionades amb aquest tema són el més comentat de la primera setmana del seu regnat:

 

ARXIVAT A:
Carles III
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut