Una dona de 89 anys i el seu fill, desnonats, viuen en una furgoneta

Redacció Actualitzat

Una dona de 89 anys i el seu fill, en Carlos, viuen des de fa una setmana en una casa molt particular: una furgoneta de lloguer. Dijous passat els van desnonar del pis on vivien, a Barcelona.

Aquí ho tenen tot i no ho volen deixar al traster que els han ofert per por de perdre les seves coses, si passen els 3 mesos que tenen de marge per trobar casa.

Serveis Socials els va facilitar una habitació provisional d'emergència, però, després de veure-la, no s'hi van voler quedar. Diuen que no complia amb les mínimes condicions per viure-hi bé.

 

No entenen com els han fet marxar de casa amb presses, sense oferir-los una alternativa millor tenint en compte l'edat de la seva mare, que, amb gairebé 90 anys, no pot estar tot el dia dreta o asseguda. Diuen que sort n'han tingut dels veïns de Martorell amb qui s'han trobat, que els han donat suport.

Subsisteixen gràcies a la pensió de 408 euros que cobra la Manuela. L'any 2009, el Carlos va perdre el subsidi que cobrava. Ara esperen que una entitat social els pugui donar un cop de mà.

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut