Un tros de "The Crown" a casa: decorats, accessoris i vestuari de la sèrie, a subhasta

S'exposen a Londres centenars d'articles de l'exitosa sèrie de Netflix sobre la monarquia britànica
Redacció Actualitzat
TEMA:
Sèries

Més de 450 articles de la sèrie "The Crown", centrada en el regnat de la difunta monarca britànica Elisabet II, s'exposen aquests dies a Londres, un cop ja acabades les sis temporades d'aquesta producció de Netflix.

A la casa de subhastes Bonhams s'hi poden veure tota mena d'elements que s'han fet servir per ambientar l'exitosa sèrie. Des del vestit utilitzat per recrear la coronació de la reina, fins a una rèplica de la porta del 10 de Downing Street, o de les reixes del palau de Buckingham.

Una rèplica de la façana del número 10 de Downing Street, seu del govern i residència del primer ministre britànic (EFE/EPA/Tolga Akmen)

Els fans de "The Crown", orfes des que el desembre passat la sèrie va arribar al final, podran triar i remenar ara el que més els agradi de tot allò relacionat amb el rodatge, i anar rascant-se la butxaca si se'n volen endur algun record.

El dia 7 de febrer hi haurà la "Crown auction", la subhasta en directe, on es vendran fins a 150 vestuaris, accessoris i decorats. El tron de la coronació, per exemple, es calcula que es podria adjudicar per uns 23.000 euros, i la carrossa reial podria arribar a costar-ne uns 60.000.

Els ingressos d'aquesta venda en directe es destinaran a establir un programa de beques a la National Film and Television School, que té escoles de formació a tot el Regne Unit.

Alguns dels vestits exposats a la casa de subhastes Bonhams de Londres (EFE/EPA/Tolga Akmen)

La resta d'objectes es vendran a través d'internet en una subhasta en línia que tindrà lloc entre l'11 de gener i el 8 de febrer.

 

ARXIVAT A:
Monarquia Sèries Regne Unit
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut