Un mort i dos ferits en un accident a l'AP-7 a la Roca del Vallès

Un mort i dos ferits en un accident a l'AP-7 a la Roca del Vallès

Redacció Actualitzat
TEMA:
Trànsit

Un menor de 10 anys ha mort i dues persones més han resultat ferides en un accident a l'AP-7 aquest diumenge. En l'accident, que ha tingut lloc a l'altura de la Roca del Vallès, s'hi han vist implicats tres turismes, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

El sinistre s'ha produït en el quilòmetre 126 de l'AP-7 cap a les 15.20 i s'hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques i dues dotacions dels Bombers de la Generalitat.

L'accident ha provocat cues de 18 quilòmetres entre Sant Celoni i la Roca del Vallès en sentit sud. Tots els carrils s'han pogut obrir cap a les 18.24 h i en aquests moments hi ha aturades de fins a 21 km en el tram comprès entre Sant Celoni i la Roca del Vallès. S'ha obert el carril addicional en sentit contrari, a l'altura de Sant Celoni i fins a la Roca en direcció Barcelona.

Amb aquesta víctima, són 88 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

ARXIVAT A:
Trànsit
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut