La moto que conduïa el jove, de 22 anys i veí de Viladecans, ha xocat amb la tanca (Mossos d'Esquadra)

Un jove de Roda de Berà va a la presó per saltar-se el confinament 18 cops i robar

Entre altres denúncies, el jove de 19 anys havia assaltat un camió i amenaçat el propietari d'un estanc
Redacció Actualitzat
TEMA:
Coronavirus

Un jove de 19 anys i veí de Roda de Berà, al Tarragonès, ha ingressat a la presó després d'haver-se saltat el confinament decretat per l'estat d'alarma 18 cops i aprofitar per robar.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, el noi és un lladre multireincident especialitzat en la sostracció de mercaderies a camions i compta amb una desena d'antecedents per robatori a vehicles.

La nit del 17 de març va ser denunciat fins a tres vegades per saltar-se el confinament i voler assaltar un camió aparcat als afores d'un centre comercial de Tarragona.

L'endemà, 18 de març, el jove va ser denunciat tres vegades més per amenaçar el propietari d'un estanc d'Alcover i intentar evitar que tanqués l'establiment per comprar tabac.

El noi sortia de casa en cotxe i, en moltes ocasions, acompanyat d'altres persones, totes elles relacionades amb robatoris de vehicles. Els dies 19 i 20 de març, el jove delinqüent va ser denunciat un total de quatre vegades, amb constants faltes de respecte, burles i insults als agents de la policia catalana.

El noi va ser finalment detingut i posat a disposició del jutge, que ha decretat el seu ingrés a presó.

ARXIVAT A:
Coronavirus
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut