L'incendi en un pis de Solsona obliga a evacuar 100 veïns de 4 edificis

El foc ha començat la matinada de diumenge en un bloc de la plaça del Camp i ara s'avalua si l'estructura és prou estable
Redacció Actualitzat
TEMA:
Bombers

Els Bombers i els serveis tècnics de l'Ajuntament de Solsona temen que pugui caure l'edifici d'habitatges del número 10 de la plaça del Camp, on hi ha hagut un incendi la matinada de diumenge, que ha afectat tres edificis més.

No hi ha hagut ferits, però ha calgut evacuar un total de 100 veïns, segons ha informat l'ajuntament. Les persones que han hagut de marxar de casa seva s'han reallotjat amb familiars i amics i a hotels i no saben quan hi podran tornar

El foc ha començat a un pis de la segona planta, que ha quedat destruït. També ha cremat totalment el pis de dalt i parcialment dos més. Encara no se'n saben les causes.

A més, hi ha danys estructurals en l'edifici. Segons els bombers, l'incendi ha malmès el sostre i un mur de càrrega del pis on s'ha iniciat el foc i s'ha obert una esquerda, visible des de l'exterior.

L'incendi ha començat a quarts de tres de la matinada i encara no se'n saben les causes. Els bombers han trigat sis hores a controlar-lo i s'ha donat per extingit a la tarda.

Hi han treballat dotacions de Solsona, Cardona, Sant Llorenç de Morunys, Manresa, Berga i voluntaris de Pinós.

D'entrada, s'han evacuat els 21 veïns del bloc incendiat i, més endavant, també s'ha ordenat desallotjar els del costat: el número 9 de la plaça del Camp i el número 3 del carrer Sant Antoni Maria Claret, que fa xamfrà. Finalment, el risc de col·lapse estructural de l'edifici incendiat ha aconsellat també evacuar els pisos del número 11 de la plaça del Camp.

ARXIVAT A:
Bombers
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut