El tren ha sortit de la via en una zona on hi ha uns grans blocs de formigó

Un descarrilament sense ferits al túnel de la Sagrera provoca retards a Rodalies

A la zona on hi ha hagut l'accident hi havia uns grans blocs de formigó al mig de la infraestructura
Redacció / Agències Actualitzat
TEMA:
Infraestructures

Problemes en la circulació de Rodalies aquest dijous a la tarda. Un tren de la línia R1 ha patit el despreniment d'un "bogie", una peça formada per dos eixos d'un vagó a l'entrada del túnel de la Sagrera, a la boca de Mataró.

Els fets s'han produït cap a dos quarts de cinc de la tarda, quan s'ha produït la sortida del primer bogie d'un tren que circulava entre Mataró i l'Hospitalet.

Els 60 viatgers que anaven al comboi s'han transbordat i els trens circulen en via única entre les estacions de Clot i Sant Adrià fins que els tècnics hagin acabat d'encarrilar el tren.

L'incident afecta la circulació de trens a les línies R1, R3, R4 i RG1, que tenen retards que poden arribar als 45 minuts.

Uns grans blocs de formigó a la via

El tren ha sortit de la via en una zona on hi havia uns grans blocs de formigó al mig de la infraestructura.

Adif no ha confirmat que aquests blocs hagin causat el descarrilament. Hi ha una investigació en marxa per aclarir les causes de l'accident.

Renfe ha informat que les tasques d'encarrilament i reparació de la infraestructura es faran durant la matinada per no interferir en la prestació del servei.

Protecció Civil ha activat el el Pla d'emergències en transport de viatgers per ferrocarril (Ferrocat) en fase de prealerta, però al cap d'un quart d'hora s'ha desactivat.

Els blocs de formigó que hi ha a la zona on ha descarrilat el tren
ARXIVAT A:
Infraestructures Rodalies
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut