Un Barça desconegut fa aigües a la pista del Rhein-Neckar Löwen i es complica l'accés a la Final Four d'handbol (38-31)

El Barça d'handbol s'ha complicat l'accés a la Final Four de la Lliga de Campions després de perdre per 38-31 a la pista del Rhein-Neckar Löwen en l'anada dels quarts de final. La gran actuació del danès Niklas Landin, a la porteria, i l'encert de Hensmeier, amb 14 gols, han deixat l'equip de Xavi Pascual contra les cordes. Els blaugranes han estat desconeguts i hauran d'apel·lar a la màgia del Palau per intentar remuntar els set gols de desavantatge en el partit de tornada.
Actualitzat

El Barça s'ha complicat l'accés a la Final Four de la Lliga de Campions d'handbol després de perdre per 38-31 a la pista del Rhein-Neckar Löwen en l'anada dels quarts de final. La gran actuació del danès Niklas Landin, a la porteria, i l'encert de Hensmeier, amb 14 gols, han deixat l'equip de Xavi Pascual contra les cordes. Els blaugranes han estat desconeguts i hauran d'apel·lar a la màgia del Palau per intentar remuntar els set gols de desavantatge en el partit de tornada.

El Rhein-Neckar Löwen ha demostrat que a la seva pista és un equip temible i ha dona una lliçó d'handbol davant un Barça desconegut. Els alemanys sempre han portat la iniciativa en el marcador i un parcial de 6-2 en els primers 5 minuts ha obligat Xavi Pascual a demanar un temps mort.

Els blaugrana sempre han anat a remolc i han fet aigües en defensa davant un rival molt superior. El Barça ha estat incapaç d'aturar l'allau ofensiva del Rhein Neckar i al descans el resultat ja reflectia un preocupant 21-14.

En la represa, Arpad Sterbik ha entrat per Saric però lluny de reaccionar, el canvi a la porteria tampoc no ha estat el revulsiu per un Barça irreconeixible i que ha arribat a tenir un màxim desavantatge d'onze gols (30-19). L'esperada reacció blaugrana s'ha quedat només a mitges i el futur europeu del Barça passa per remuntar set gols de desavantatge en el partit de tornada al Palau. Una fita díficil però no impossible.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut