Txarango en una imatge promocional

Txarango estrena videoclip amb "A la deriva", la nova cançó del seu últim disc

"De vent i ales" es publicarà el 19 de juny després de tres anys de silenci i la cancel·lació de la gira pel confinament
Actualitzat
TEMA:
Música

"A la deriva" és la primera cançó, del nou disc de Txarango, que publica el grup després d'un silenci discogràfic de tres anys, i de la cancel.lació de la seva gira de comiat pel confinament.

El nou disc del grup, l'últim de la seva carrera de 10 anys, es publicarà el 19 de juny a través del segell barceloní Halley Records. La cançó arriba acompanyada d'un videoclip amb imatges del grup a l'Índia al febrer del 2018, que ja es pot veure a YouTube i spotify.

La lletra parla de la voràgine que sovint és la vida i de la sensació d'anar a la deriva, però també de la sensació de refugi que Txarango troba en el grup i en la música. Així mateix, cita referents de la resistència civil com Rosa Parks, Martin Luther King i Víctor Jara, entre d'altres.

 

Uns dies abans del llançament de la nova cançó, el grup, va compartir a les xarxes el títol del darrer àlbum i un documental autoproduït artesanalment, que recupera algunes de les vivències i llocs on han escrit les cançons del nou treball.

 

 

 

ARXIVAT A:
Música
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut