Donald Trump

Trump acusa Obama de punxar-li el telèfon durant la campanya

Redacció Actualitzat

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha llançat dures acusacions contra el seu predecessor en el càrrec, Barack Obama. Trump l'acusa l'haver-lo espiat durant la campanya electoral de les últimes presidencials.

A través de les xarxes socials, on és molt actiu, assegura que Obama li va punxar el telèfon. Ho compara amb el Watergate. I rebla el tuit acusant Obama de ser un mal home, o, directament, de ser un malalt.


Aquest tuit és el resultat d'una sèrie de quatre tuits més on Trump denuncia una persecució als membres del seu gabinet per les reunions amb membres de la diplomàcia russa.


En els tuits, assegura que Obama va ordenar sotmetre a escolta les línies de la torre Trump, tot i que no n'aporta proves ni detalls. Trump compara aquest presumpte cas d'espionatge amb el maccarthisme. En aquest sentit, apunta que un bon advocat podria fer un excel·lent negoci.

Trump ha fet aquests tuits des del seu compte personal, no el de president dels Estats Units, on minuts després comentava la substitució d'Arnold Schwarzeneger al capdavant de "The Apprentice", un programa que Trump també va presentar:


El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut