Operatius de recerca de l'home que va desaparèixer mentre navegava amb caiac (ACN)

Troben mort l'home que va desaparèixer mentre anava de Mataró a Blanes en caiac

Els forenses confirmen que es tracta de l'home de 58 anys que els equips de recerca buscaven
Actualitzat

Després de dies de recerca, han trobat a 7 milles al sud de la costa de Blanes  el cos de l'home que va desaparèixer mentre feia la ruta entre Mataró i Blanes en caiac.

Segons han confirmat fonts de Salvament Marítim, el cos l'ha localitzat a les 9.20 un pesquer. Ha donat l'alerta, i els Mossos l'han recuperat a les 10.30. Immediatament després, els equips de rescat l'han traslladat cap al port per identificar-lo.

Els metges forenses han confirmat la identitat de la víctima, l'home de 58 anys que buscaven des del cap de setmana.

L'home va sortir dissabte a primera hora de Mataró amb la intenció d'arribar a Blanes. Les dues poblacions estan separades per una trentena de quilòmetres. A les quatre de la tarda, en veure que no arribava, el germà del desaparegut va donar l'alerta als equips d'emergència, que de seguida es van posar a treballar.

L'endemà, els equips van trobar el caiac a cinc milles mar endins, a l'altura de Malgrat de Mar, sense ningú a dins, però amb el mòbil, la documentació i altres pertinences.

L'home, expert en navegació en caiac i a fer aquest tipus de recorreguts, ja havia fet en diverses ocasions aquesta ruta. A més, va sortir preparat amb neoprè i armilla.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut