En la intervenció van resultar ferits tres agents de la policia local i dos dels Mossos (Google Street View)

Tres detinguts per llançar pedres i ferir cinc agents la setmana passada a Banyoles

Els dos majors d'edat passaran aquest dijous a disposició judicial i no es descarten més detencions
Redacció/Agències
TEMA:
Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra i la policia local de Banyoles han detingut dos joves i un menor per la seva presumpta relació amb els greus aldarulls del dia 19, quan una seixantena de persones van ferir tres policies locals i dos mossos en protesta per dues detencions que s'acabaven de produir.

Als detinguts se'ls acusa d'un delicte d'atemptat a agents de l'autoritat i desordres públics.

El primer a ser detingut, cap a les vuit d'aquest dimecres al matí, ha estat el menor. Poc després, cap a dos quarts d'11, han arrestat el jove de 21 anys, que té antecedents; i cap a dos quarts d'una del migdia, el tercer, de 18 anys, sense antecedents.

El menor ha quedat en llibertat a l'espera de comparèixer davant la Fiscalia de Menors quan sigui requerit i els dos grans passaran aquest dijous davant el jutjat d'instrucció de guàrdia de Girona.

La policia no dona per tancada la investigació i no es descarten més detencions.


Aldarulls relacionats amb un garatge amb marihuana

Els aldarulls van tenir lloc la tarda del dia 19 quan els agents havien registrat un aparcament subterrani de la plaça de la Pau, al barri de la Farga, i van descobrir sis plantes de marihuana, un ventilador i un focus, i van detenir dos nois.

Més de mig centenar de joves van començar a apedregar els policies que havien fet les detencions i cinc agents van resultar ferits lleus.

ARXIVAT A:
Drogues Mossos d'Esquadra
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut