Els fets van passar dilluns al Port Olímpic de Barcelona (ACN/Imanol Olite)

Suspès de militància un regidor del PSC del Vallès acusat d'assalt amb pistola

Detingut dilluns a Barcelona, ha quedat en llibertat provisional amb mesures cautelars després de passar a disposició judicial
Redacció Actualitzat
TEMA:
PSC

El PSC ha suspès de militància un regidor socialista del municipi de Cànoves i Samalús, al Vallès Oriental, acusat de robatori amb violència i intimidació i també per robatori de vehicle.

Els fets van passar dilluns, a Barcelona, on va ser detingut després d'intentar fugir amb un taxi robat a punta de pistola.

Aquest dijous, Beltran ha quedat en llibertat provisional després de passar a disposició judicial. La jutge li ha retirat el passaport, té l'obligació de passar periòdicament pel jutjat i no pot abandonar el país.

El PSC ha confirmat que es tracta d'Eduardo Beltran, que es dona la circumstància que ja era conegut per la policia per haver fet diverses estafes pel mètode anomenat "rip deal".

Aquesta vegada Beltran hauria atracat a punta de pistola dues persones amb qui s'hauria citat en el Port Olímpic per vendre'ls, suposadament, criptomonedes, segons la investigació dels Mossos.

Tot fent-se passar per agent de la Guàrdia Civil, s'hauria quedat els diners que els dos homes duien per comprar les monedes virtuals i també tres telèfons iPhone.

Poc després hauria assaltat un taxista, també a punta de pistola, per robar el vehicle i fugir. De seguida va topar amb unes pilones, al mateix Port Olímpic, i va fugir a peu abans que els Mossos d'Esquadra, ja alertats, poguessin detenir-lo.

El seguiment d'un dels mòbils que havia robat va permetre a la Guàrdia Urbana localitzar-lo a les instal·lacions del Futbol Club Martinenc, al districte d'Horta-Guinardó.

En ser detingut, a més dels mòbils i més de 10.000 euros reclamats pel taxista, Beltran duia al damunt 145.000 euros en bitllets reals i 100.000 euros en bitllets falsos, facsímils que no són moneda falsificada, cosa que evita que pugui ser acusat de falsificació de moneda, amb penes superiors al delicte d'estafa.

Després de fer efectiva la suspensió de Beltran, el PSC ja ha traslladat a la comissió de garanties del partit l'expedient d'expulsió.

ARXIVAT A:
Policial PSC
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut