Els viatgers procedents del Regne Unit, la Xina o el Japó no hauran de passar controls sanitaris per viatjar a Espanya

Sense restriccions per al turisme del Regne Unit, la Xina i 8 països més des de dilluns

Tots els viatgers estrangers amb la pauta de vacunació completa podran entrar a l'estat sense limitacions a partir del 7 de juny
Actualitzat
TEMA:
Vacunes

A partir de dilluns 24 de maig, els viatgers procedents del Regne Unit i d'una desena de països extracomunitaris podran viatjar a Espanya sense haver de passar cap control sanitari a l'arribada. Juntament amb els turistes provinents del Japó, la Xina, Austràlia, Nova Zelanda, Singapur, Israel, Corea del Sud, Tailàndia i Ruanda.

Són la desena de països que conformen la llista de països segurs per la seva bona situació epidemiològica. Els turistes provinents d'aquests deu països no tindran cap restricció per entrar a Espanya

Ho ha anunciat el president espanyol Pedro Sánchez, que ha visitat la fira del turisme Fitur. També ha avançat que, a partir del 7 de juny, tots els turistes estrangers que puguin certificar que tenen la pauta de vacunació contra la Covid completa podran entrar lliurement a l'estat, vinguin del país que vinguin.

Zona d'arribades de l'aeroport del Prat (ACN/Cillian Shields)

Pedro Sánchez ha presentat l'anomenat "passaport Covid", que entrarà en vigor l'1 de juliol i servirà per acreditar que una persona ha estat vacunada contra la Covid-19.

El govern espanyol confia que aquest estiu arribaran a Espanya prop d'un 40% dels turistes que venien abans de la pandèmia. I que la recuperació del turisme estranger arribarà fins al 70% a finals d'any.

 

ARXIVAT A:
Vacunes Coronavirus Covid-19
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut